Menü és navigáció

Nyitólap
Bemutatkozunk
Elérhetőségeink
Alkatrészek
Tartozékok
Kenőanyagok
Benzinüzemű motorok
Partnereink
Kiemelt partnereink
Szervízlista

Hivatalos
márkaképviseleti
gyűjtőoldalunk

www.HermesCsoport.hu

Vásárlás


Alkatrész webshopTermék webshopTartozék webshopAlkatrész webshopTartozék webshopAlkatrész webshop


Látogató számláló

2015.04.26.-tól
Alkatrészek rendelésénél mire kell ügyelni?Igyekezzenek megkeresni, pontosan leolvasni, és jól leírni, bediktálni az alkatrészre éhes gépük paramétereit, típusát, típusszámait, kódjait, mert ezek hiányában, vagy nem pontos ismeretében igen komoly 'bakövést' eszközölhetnek, aminek igencsak a pénztárcájuk láthatja kárát.

Lehetőségeinkhez mérten 'távsegítséget' is igyekszünk nyújtani; bár ha végképp nem tudnak eligazodni, mit s hogyan kellene leolvasni, vegyék a fáradságot, és menjenek be a legközelebbi szervízbe: még mindig olcsóbban jönnek ki esetleg a gép szakszervízben történő javításával, mint ha rendelnének valamit, ami Önök által semmire sem használható.Alkatrész raktárbázis-törekvésünkMárkaszűkítésünknél legfontosabb célként lebegett szemünk előtt, hogy az általunk legmarkásabban képviselt termékekhez a lehető legmagasabb színvonalú alkatrész ellátást biztosítsuk.
Ezirányú célkitűzésünk folyományaként 2008. évben elhatároztuk, hogy a széttagoltság helyett ezen termékek alkatrészeire összpontosítunk.

Ezek a következőek: Oleo-Mac, Efco, Snapper, Felco, Marci kapálógép (Gyimesi, Rota Duó).

Régebbi, gyártásban nem lévő márkák (bizonyos megkötésekkel): IMI fűnyíró gép, KF 04 kapálógép, RK-02 kapálógép.

2014 -től ismét forgalmazunk Briggs&Stratton és Murray alkatrészeket, kizárólag viszonteladói partnerhálózatunkban!

Úgy véljük, a kevesebb a több!
Figyelem!2009 -től Adlus, Ikra, MEP, MF70, Pulsar, Tomos gépekhez nem forgalmazunk alkatrészeket, és rendelést sem fogadunk el ezen márkák alkatrészeire.
2009 -től Briggs&Stratton, Murray, Ryobi, Solo, Terra, Vari gépekhez sem forgalmazunk alkatrészeket, csupán a raktáron esetlegesen fellelhető termékeket értékesítjük, de rendelést már nem fogadunk el ezen márkák alkatrészeire.
2012 -től Homelite gépekhez sem forgalmazunk alkatrészeket, csupán a raktáron esetlegesen fellelhető termékeket értékesítjük, de rendelést már nem fogadunk el ezen márka alkatrészeire. HERMES ÁFÉSZ ALKATRÉSZ ÁGAZAT | Copyright © 2008 - 2017. | 1946 óta
Alkatrész Ágazat Vezető: Nagy Lajosné | Minden jog fenntartva | Jogvédett tartalom
Ágazati e-mail: nagylne . kukac . hermesafesz.hu | Az oldal 1024*800, vagy nagyobb felbontásra optimalizálva
Weboldal technikai telefon: +0036 70 270 8567 | "Minden ember annyit ér, amennyire szeretik."